HOTELS IN LIMBURG

Hotels in Limburg online hotel boeken rechtstreeks bij de hoteliers zonder reserveringskosten en zonder vooruitbetaling!

hotelsinlimburg.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Familiehotel Atlanta

 

Hotel Atlanta

Neerhem 20

6301 CH Valkenburg

Tel.: 0031(0)43 6012193

 

www.hotelatlanta.nl

Ons sfeervol eigentijds familiehotel telt 34 kamers van diverse categorieën, die allen voorzien zijn van bad/douche, toilet, tv, radio en telefoon. De kamers zijn bereikbaar per lift. Slapen doet u bij Hotel Atlanta als een roos. Want het hotel ligt in een rustige omgeving net even buiten het centrum. Bovendien hebben de gasten toegang tot het zonnig gelegen dak- en tuinterras.

 

Hotel Atlanta heet u graag welkom met de Bourgondische stijl die bij de streek Valkenburg behoort. Niet alleen serveren wij u een voortreffelijk uitgebreid ontbijtbuffet maar tevens besteden wij bijzonder veel aandacht aan het diner. In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van een 'eigen' voortreffelijke keuken. Ook op gastronomisch vlak trachten wij nét iets beter te zijn dan de rest. Bovendien beschikt ons hotel nog over een gezellige lounge met huisbar waar u kennis maakt met de typische Limburgse gastvrijheid.

 

Ons ontbijtbuffet wordt geserveerd tussen 7.30 en 10.00 uur (in het weekend tot 10.30 uur).

 

Voor ons viergangendiner kunnen de gasten tussen 18.15 en 19.00 uur aan tafel gaan.

 

Hotel Atlanta, elke keer weer een heerlijke plaats om thuis te komen.

 

www.hotelatlanta.nl

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands