HOTELS IN LIMBURG

Hotels in Limburg online hotel boeken rechtstreeks bij de hoteliers zonder reserveringskosten en zonder vooruitbetaling!

hotelsinlimburg.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotel Limburgia

 

Hotel Limburgia

Grendelplein 19

6301 BS Valkenburg aan de Geul

Tel.: 0031(0)43 6010080

 

www.hotel-limburgia.nl

In het hartje van het Zuid Limburgse heuvelland ligt het bruisende plaatsje Valkenburg. Elk jaar trekt deze oude vestingstad duizenden toeristen door zijn gezellige terrasjes en vele evenementen. de Amstel Goldrace, een van de trekkers komt langs Hotel Limburgia op het bekendste punt van dit parcours "De Cauberg". Vele recreatie mogelijkheden bieden hier uitkomst voor een rustig, sportief of zakelijk verblijf (maar 10 km van Maastricht!). Een paar voorbeelden hiervan zijn de wandelroutes in een prachtige omgeving met bossen en heuvels, fietsroutes, talloze terrasjes, mountainbike routes en de Valkenburgse grotten, diverse survival parcours, paintballen, lasergames, een kuurbad in Thermae 2000 of een ontspannende avond in het Holland Casino Valkenburg. Dit alles op loopafstand te bereiken vanaf Hotel Limburgia.

 

Niet meer dan 10 minuten tot hartje Maastricht, 12 minuten naar Heerlen, 15 minuten naar Aken en een internationaal vliegveld (M.A.A.) Maastricht-Aachen-Airport op 15 minuten afstand, dit alles goed te bereiken met trein, bus of auto.

 

www.hotel-limburgia.nl

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands