HOTELS IN LIMBURG

Hotels in Limburg online hotel boeken rechtstreeks bij de hoteliers zonder reserveringskosten en zonder vooruitbetaling!

hotelsinlimburg.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotel Asteria

 

Hotel Asteria Venray

Maasheseweg 80 A

5804 AD Venray

Hotel Asteria is een gezellig viersterren hotel in een prachtige omgeving. Het heeft 70 ruime hotelkamers met douche of ligbad, toilet, telefoon met wekfunctie, kleurentelevisie en een gezellig zitje met twee comfortabele fauteuils. Daarnaast heeft het vier ruime suites, waaronder twee romantische bruidssuites. Op de begane grond vindt U altijd wel een ruimte waarin U zich op Uw gemak zult voelen. Dat kan bijvoorbeeld in de gezellige bar die helemaal is ingericht in Engelse Pubstijl met poolbiljart en dartbord. Maar ook in onze lounge, die de sfeer uitademt van een gezellige huiskamer. U kunt er heerlijk ontspannen bij de openhaard, genieten van een leuk programma in de televisiehoek, een tijdschrift of krantje lezen aan de leestafel, maar ook een familiespelletje spelen aan een leuke tafel waar U uitkijkt op ons terras en vijver.

 

Daarnaast hebben we een sfeervol restaurant, waar U kunt genieten van heerlijk eten en waar de Limburgse /Brabantse gastvrijheid hoog in het vaandel staat.